Noten & zaden broodjes + cranberry sinaasappel jam

Zalige mini zadenbroodjes met een laagje zelfgemaakte jam! overheerlijk!

Noten & zaden broodjes + cranberry sinaasappel jam
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Noten & zaden broodjes + cranberry sinaasappel jam
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6stuks 15min 45min bakken
Porties Prep Tijd
6stuks 15min
Kook Tijd
45min bakken
Ingrediënten
Porties: stuks
Ingrediënten
Porties: stuks
Instructies
  1. Los het psyllium husk poeder all roerend op in het water, totdat er een gel is ontstaan. Gebruik een notenmaler (of een foodprocessor) om de amandelen, cashewnoten en pompoenpitten in grove stukjes te malen. Doe dan alle noten en zaden in een grote kom en roer het zout erdoor. Voeg dan de kokosolie toe, roer goed door. Kneed vervolgens met je handen de psyllium-gel erdoor. Zet de kom afgedekt een uur opzij.
  2. Verwarm tussentijds de oven voor op 175 graden. Vet de muffinbakvorm in met wat kokosolie. Verdeel het broodbeslag over de muffinvormpjes en druk goed aan. Bak de broodjes gedurende 40-45 minuten in de oven. Laat de broodjes daarna goed afkoelen in de muffinvorm voordat je ze snijdt.
  3. de confituur/ Plaats alles ingrediënten samen in een pan boven middelhoog vuur. Breng de ingrediënten aan de kook en laat de jam dan inkoken. Roer af en toe goed door. De cranberry's gaan vanzelf kapot en de jam wordt vanzelf dikker. Haal de pan van het vuur wanneer de jam bijna de gewenste dikte heeft (de jam zal namelijk nog wat verder indikken).
Notities

bron zin in eten

Deel dit Recept

Geef een reactie