Oranje curry met banaan en rode quinoa

Pittig maar super gezond receptje

Oranje curry met banaan en rode quinoa
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Oranje curry met banaan en rode quinoa
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Breng wat water aan de kook en kook de quinoa in 15 minuten gaar. Giet voorzichtig af en hou warm in de pan.
  2. Verwarm de olie in een ruime pan of wok en bak de ui met de wortel en gember 5 minuten. Voeg de specerijen toe en roer door. Doe de pompoenblokjes en het water erbij en laat dit een kleine 20 minuten stoven, terwijl je de boel af en toe omschept.
  3. Snijd de santen in kleinere stukken en voeg toe aan de pan. Laat smelten en voeg vervolgens de banaan en kikkererwten toe, verwarm die nog zo'n 5 minuten mee. In de laatste 2 minuten doe je ook de pinda's erbij.
  4. Serveer de curry met de quinoa.
Deel dit Recept

Geef een reactie