Paddestoel gevuld met avocadomousse en scampi

Fingerfood met een lekkere smaak in quadraat!

Paddestoel gevuld met avocadomousse en scampi
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Paddestoel gevuld met avocadomousse en scampi
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
16porties 15minuten 7minuten
Porties Prep Tijd
16porties 15minuten
Kook Tijd
7minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden
  2. Borstel de champignons proper en verwijder voorzichtig de steeltjes.
  3. Smeer de champignons en garnalen in met de ghee. Leg ze allemaal op de bakplaat
  4. Bak ze af in ongeveer 7 minuten , de garnalen moeten mooi roze zien.
  5. Plet ondertussen de avocado's samen met het citroensap , zeezout en cayennepeper.
  6. Haal de champignons en garnalen uit de oven.Laat ze even afkoelen.
  7. Doe dan wat avocado moes op de champignons en dresseer de garnaal erbovenop.
Deel dit Recept

Geef een reactie