Papardelle met Zeeuwse mosselen en pastissaus

Een zalige schotel die het proberen waard is! dat wordt smullen!

Papardelle met Zeeuwse mosselen en pastissaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Papardelle met Zeeuwse mosselen en pastissaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4pers 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Schil de ajuin en snij in schijven. Kuis de venkel, maak de bladen los van mekaar en snij in plakjes. Schil het stuk knolselder, snij in fijne schijven en dan in balkjes.
  2. Spoel de mosselen in koud water, en kijk ze even na.
  3. Stoof de groenten aan in een beetje boter en pers er een teentje look bij. Kruid met peper en zout. Doe de mosselen erbij en zet het deksel op de pot.
  4. Kook de pasta al dente in gezouten water en doe er een klontje boter bij. Schud de mosselen op.
  5. Als de mosselen gaar zijn, voeg je de pastis en de room toe. Schud de mosselen nog eens op, zodat de saus goed gemengd is. Doe de mosselen bij de pasta, en meng onder mekaar. Werk af met peterselieplukjes.
Notities

bron vtm koken Sofie Dumont

Deel dit Recept

Geef een reactie