Pappardelle met tomatensaus en pecorino kaas

Gezond italiaans!!

Pappardelle met tomatensaus en pecorino kaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pappardelle met tomatensaus en pecorino kaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 10minuten 6minuten
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Kook Tijd
6minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. De fijngesneden look stoven in olijfolie, passata toevoegen, oregano, zwarte peper, kruidenzout en pili pili kruidenpoeder. Zachtjes laten stoven.
  2. Intussen de pappardelle 6 min. koken in water met zout tot hij al dente is.
  3. De pasta afgieten en toevoegen aan de tomatensaus.
  4. Opdienen en bestrooien met schilfers pecorino kaas.
  5. Afwerken met verse basilicum blaadjes. Buon appetito!
Notities

Recept: Petra Bonte

Deel dit Recept

Geef een reactie