Parmezaanse wolk – eieren

Deze luchtige en fluffy eieren zitten vol smaak dankzij de parmezaan en lente uitjes.

Parmezaanse wolk - eieren
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Parmezaanse wolk - eieren
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 8minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
8minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Leg een vel bakpapier op een bakplaat.
  3. Scheid de eigelen en eiwit van elkaar in aparte kommen.
  4. doe wat zeezout in de kom met eiwitten en mix deze tot een luchtig beslag. ( je moet de kom kunnen omdraaien zonder het eiwit eruit valt.)
  5. Lepel dan luchtig de lenteui en parmezaan onder de eiwitten.
  6. maak 4 hoopjes op de bakplaat met het eiwitmengsel. Met de achterkant van een eetlepel maak je een holte in het eiwittorentje.
  7. Bal de eiwitten voor ongeveer 3 minuten tot ze lichtjes bruin zien. Haal de plaat uit de oven.
  8. Doe voorzichtig in elke holte een eigeel en bak verder voor 3 a 5 minuten.
  9. Doe er een snuifje peper over en smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie