Parmezaanse wolk – eieren
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
8minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
8minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Leg een vel bakpapier op een bakplaat.
  3. Scheid de eigelen en eiwit van elkaar in aparte kommen.
  4. doe wat zeezout in de kom met eiwitten en mix deze tot een luchtig beslag. ( je moet de kom kunnen omdraaien zonder het eiwit eruit valt.)
  5. Lepel dan luchtig de lenteui en parmezaan onder de eiwitten.
  6. maak 4 hoopjes op de bakplaat met het eiwitmengsel. Met de achterkant van een eetlepel maak je een holte in het eiwittorentje.
  7. Bal de eiwitten voor ongeveer 3 minuten tot ze lichtjes bruin zien. Haal de plaat uit de oven.
  8. Doe voorzichtig in elke holte een eigeel en bak verder voor 3 a 5 minuten.
  9. Doe er een snuifje peper over en smakelijk