Pasta met spinazie en artisjok

Romige pasta the vegan way!

Pasta met spinazie en artisjok
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pasta met spinazie en artisjok
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 10minuten 35minuten
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Kook Tijd
35minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan en voeg de uienringen toe.
  2. Laat dit 15 minuten bakken.
  3. Roer elke 2 minuten even door en pas op dat ze niet aanbranden!
  4. Snijd de champignons in plakjes en voeg toe aan de uienringen.
  5. Bak dit nog 5 minuten. Voeg eventueel wat extra olie toe als dat nodig is. Breng alvast op smaak met wat peper en zout.
  6. Bak de knoflook 1 minuutje mee. Voeg hierna de kookroom, melk, maizena, spinazie en gesneden artisjokharten toe. Roer goed door en breng langzaam aan de kook.
  7. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  8. Laat de saus een minuut of 10 pruttelen zodat de spinazie helemaal is verwarmd. Voeg nog wat extra zout en peper toe.
  9. Mix de gekookte spaghetti met de saus en garneer met verse peterselie.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie