Pasta met vegan champignonsaus en asperges

Makkelijk, snel te maken, superlekker en voedzaam. Plus het is weer zo’n recept waarvan mensen zullen zeggen: huh vegan? Dat had ik niet eens door!

Pasta met vegan champignonsaus en asperges
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pasta met vegan champignonsaus en asperges
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de asperges en kastanje champignons in stukjes en verwarm daarna wat kokosolie in een pan. Wanneer deze vloeibaar is, schep je hier de asperges, champignons, vier teentjes knoflook en wat peper in.
  2. Roer goed door en laat staan tot de champignons bruin gekleurd zijn en de asperges beetgaar (ongeveer 5 minuten).
  3. Breng in een grote pan flink water aan de kook, doe de pasta erbij en kook naar instructies op het pak.
  4. Breng in een klein pannetje water aan de kook en doe hier de cashewnoten bij. Kook deze op laag vuur 10 minuutjes zodat ze redelijk zacht zijn.
  5. Pak je keukenmachine erbij en doe hier de cashewnoten, amandelmelk, overige knoflook, edelgist vlokken en citroensap in. Mix tot je een dikke saus overhoudt. Proef en breng op smaak met wat peper en zout.
  6. Giet de saus over de pasta en maak af met de champignons, pijnboompitten en asperges.
  7. Heb je saus over dan kan je deze nog twee dagen in de koelkast bewaren.
Deel dit Recept

Geef een reactie