Pastasalade met peer, gorgonzola en walnoten

Zalige smaken in 1 recept.

Pastasalade met peer, gorgonzola en walnoten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pastasalade met peer, gorgonzola en walnoten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzigingen op de verpakking beetgaar. Kook de stukjes asperge of sperziebonen in 3 minuten beetgaar.
  2. Giet de pasta en groente af. Spoel ze kort onder stromend koud water. Laat goed uitlekken. Doe pasta met asperges in een schaal.
  3. Voeg de peer, walnoot, olijfolie en kaas onder de pasta.
  4. Kruid af naar smaak met peper en zout. Bewaar de pastasalade afgedekt in de koelkast.
  5. Meng er net voor het serveren de rucola door.
  6. Werk af met balsamicosiroop en wat extra walnoten en peper.
  7. Tip voor kinderen: vervang voor een zachtere smaak de gorgonzola door de blokjes jonge kaas.
Notities

Recept door VTM.be

Deel dit Recept

Geef een reactie