Pastaschotel met spinazie en ei

Deze klassieke schotel geven we een upgrade in de vorm van een gezonde lekker bloemkool saus te gebruiken in plaats van de bechamelsaus.

Pastaschotel met spinazie en ei
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pastaschotel met spinazie en ei
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 35minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
35minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Kook de pasta beetgaar af volgens gebruiksaanwijzing.
  3. Kook de eieren in 10 minuten hard , koel af. Pel ze en snij in de helft.
  4. Laat de spinazie ontdooien op een klein vuurtje.
  5. Verdeel ondertussen de bloemkool in kleine roosjes en kook hem gaar. Doe deze in de blender samen met de rijstdrink en een klein scheutje olijfolie en mix alles fijn. Kruid af met peper , zout en muskaatnoot.
  6. Warm de saus op een klein vuurtje op en strooi de kaas erbij en laat al roerend smelten. Zet de saus even opzij.
  7. Mix de gekookte pasta en opgewarmde spinazie onder elkaar en giet in een ovenschotel.
  8. Plaats daar boven op de in 2 gesneden eieren en giet dan onze bloemkoolsaus erover.
  9. Plaats alles nog een 15tal minuten in de oven.
Deel dit Recept

Geef een reactie