Peren geestjes

Een lekker halloween dessert

Peren geestjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Peren geestjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Leg de geschilde peren in een pot met het appelsap en het kaneelstokje. Zet het deksel op de pot en laat het voor 20 minuutjes op een klein vuur , zacht sudderen
  2. Haal de peren eruit en laat nog zacht verder sudderen voor een tiental minuten zodat het sap kan indikken en stroperig worden.
  3. Snij aan de onderkant van de peer een klein recht stukje af zodat deze kan blijven staan.
  4. Maak met een tandenstoker 2 kleine gaatjes in de peer waar de ogen moeten komen en duw er de rozijnen in.
  5. Doe dit ook in een kleine cirkel die als mond moet dienen en duw daar de zonnebloempitten in.
  6. Giet het granaatappelsap in een pannetje en laat dit een 10 tal minuten inkoken zodat dit ook dik en stroperig wordt.
  7. Laat het granaatappelsap wat afkoelen en giet dit dan een beetje aan de mond zodat het lijkt dat er bloed uit de mond komt.
  8. Giet rondom de peer een beetje van het ingedikt appelsap.
  9. Serveer je enge geesten met zorg
Deel dit Recept

Geef een reactie