Pesto pizza met kip en rode druiven

Het zoete contrast van de druiven met de  pittige pecorino , de kruidige pesto en sappige kip maakt van deze pizza een heerlijke smaakbom.

Pesto pizza met kip en rode druiven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pesto pizza met kip en rode druiven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6porties 15minuten 50minuten
Porties Prep Tijd
6porties 15minuten
Kook Tijd
50minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verhit de oven voor op 220 graden
  2. Verhit je braadpan met wat olijfolie en bak je kipfilets gedurende 10 per zijde gaar en laat afkoelen
  3. Bekleed dan je bakplaat met bakpapier en leg daarop je pizzadeeg.
  4. Besmeer je pizzabodem met de pesto.
  5. Scheur de afgekoelde kip in grove stukken met een vork.
  6. Verdeel de druiven en kip over de pesto.
  7. Verdeel daarover de knoflook en pecorino.
  8. Kruid af met een snuifje peper en schuif in de oven voor zo'n 20 minuten tot de pizzakorst goudbruin is.
  9. Haal uit de oven besprenkel de bosui erover en dien op
Deel dit Recept

Geef een reactie