pindakaas-banaancake in een mok

Heb je NU bezoek op de stoep staan en wil je iets lekkers voor bij de thee? In 5 minuten heb je deze pindakaas-banaancake op tafel staan.

pindakaas-banaancake in een mok
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
pindakaas-banaancake in een mok
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1portie 4minuten 1minuten
Porties Prep Tijd
1portie 4minuten
Kook Tijd
1minuten
Ingrediënten
Porties: portie
Ingrediënten
Porties: portie
Instructies
  1. Mix bloem, kaneel, bakpoeder en zout door elkaar.
  2. Prak de banaan in een mok die geschikt is voor de magnetron en voeg daar het eiwit en het vanillepoeder aan toe.
  3. Nu mag ook de mix van bloem, kaneel, bakpoeder en zout erbij, roer het mengsel goed door elkaar.
  4. Zet de mok 45 tot 60 seconden in de magnetron (1200W).
  5. Als de cake stevig aanvoelt in het midden is je baksel klaar.
  6. Garneer met een paar plakjes banaan en genieten maar.
Deel dit Recept

Geef een reactie