Pindakaas fudge

Een zalig tussendoortje maar vooral gezond tussendoortje

Pindakaas fudge
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pindakaas fudge
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
10porties 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
10porties 15minuten
Passieve Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Vermaal de dadels met een klein beetje water in de keukenmachine.
  2. Voeg de pindakaas hierbij, vermaal het tot het een stevige structuur krijgt. Hak ondertussen de noten fijn en was de rozijnen.
  3. Je zult zien dat de structuur van de pindakaas niet alleen stevig is maar je deze ook goed kunt kneden, je kneed de rozijnen en de noten erdoor. 'kneed' het deeg nu in een recht hoekige vorm.
  4. Leg het afgedekt in de vriezer voor 10/15 minuten.
  5. Snijd de pindakaas fudge in stukken enjoy!
Deel dit Recept

Geef een reactie