Pindatempeh uit de oven

Deze variatie op de pinda gember tofu is geweldig! Des te dunner je de plakjes tempeh snijdt, des te krokanter ze worden. Dit is hoe wij ooit tempeh hebben leren eten: the Asian way. En serveren we als super origineel-veggie-hapje bij de apero of als super-gezond-tussendoortje!

Pindatempeh uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pindatempeh uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Stoom de tempeh voor 10 minuten. (optioneel)
  2. Mix de andere ingrediënten in een kom ovenschaal of groot diep bord.
  3. Leg de tempehplakken in de marinade en laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast. Draai tussendoor paar keer om.
  4. Zet de oven op de grillstand (op 200 graden). Leg de plakjes tempeh op een rooster of bakplaat bedekt met bakpapier en zet voor 8-10 minuten in de oven.
  5. Serveer met wat komkommer en sesam als snack of op een broodje met groenten als lekkere sandwich.
Notities

bron de groene meisjes

Deel dit Recept

Geef een reactie