Pittige mango – sinaasappelmuffins

Muffins die pittig en zoet zijn!

Pittige mango - sinaasappelmuffins
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pittige mango - sinaasappelmuffins
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
12porties 10minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
12porties 10minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak eerst je pittige mangosap door de mango, sinaasappel en de halve peper door de juicer te doen en zit dit apart tot je dit in de muffins gaat gebruiken.
  2. Doe de bloem, het bakpoeder en het zout in een zeef en zeef dit boven een kom.
  3. Smelt de boter en laat deze licht afkoelen.
  4. Klop in een tweede kom het ei samen met het amandelmeel, het mango-sinaasappelsap, de basterdsuiker en de gesmolten boter.
  5. Doe het bloemmengsel uit de eerste kom terug in de zeef en zeef dit nu nogmaals boven de kom met het eimengsel.
  6. Spatel het bloemmengsel in ca. 15 seconden door het eimengsel.
  7. Spatel vervolgens de mango-sinaasappelpulp er snel door (niet roeren).
  8. Verdeel het beslag over 12 muffinvormpjes.
  9. Strooi de kokosbloesemsuiker erover en bak de muffins ca. 15 min. op 160 graden in je Airfryer.
  10. Haal de muffins uit de Airfryer en zet ze direct op een taartrooster om af te koelen.
Notities

Recept door Martin Senders ( The Philips Chef )

Deel dit Recept

Geef een reactie