Pizza fungi

Pizza Fungi , een beetje Italië in de af !

Pizza fungi
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Pizza fungi
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
2pizza's 20minuten 10minuten 1uur
Porties Prep Tijd
2pizza's 20minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 1uur
Ingrediënten
Porties: pizza's
Ingrediënten
Porties: pizza's
Instructies
  1. Begin met het maken van een gistdeeg.
  2. Dat doe je als volgt: meng de gist met het lauwe water.
  3. Zeef de bloem, leg deze op je werkblad en maak een kuiltje in het midden.
  4. Strooi het zout en de suiker op de rand.
  5. Giet de olie en het gistmengsel in het kuiltje en werk voorzichtig van binnen naar buiten.
  6. Kneed tot een elastisch deeg.
  7. Als je een keukenmachine met deeghaak hebt laat je deze het zware werk doen en zet je hem op stand 3.
  8. Verdeel het deeg in 2 stukken en laat het minimaal 1 uur rijzen onder een vochtige doek.
  9. Snijd de champignons in kwarten. en rits de tijm van de steeltjes.
  10. Na 1 uur rol je het deeg uit op de grillpan accessoire (ongeveer 1/2 cm groter dan je grillpan) en beleg je het deeg met de tomatensaus.
  11. Leg alle ingrediënten op de tomatensaus en bak de pizza in 8 minuten af op 200 graden.
  12. Bestrooi met verse tijm..
Notities

Recept door Martin Senders ( The Philips Chef )

Deel dit Recept

Geef een reactie