portobello tacos met jalapeno saus

Gezond mexicaans met een licht pittige nasmaak

portobello tacos met jalapeno saus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
portobello tacos met jalapeno saus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6porties 20minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
6porties 20minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Rooster de jalapenopeper tot het vel zwart en schilferig is. Haal hem uit de oven en leg in een kom bedekt met een folie voor zo'n 10 minuten.
  2. Als de peper afgekoeld is kan je hem heel gemakkelijk pellen.
  3. Verwijder steel en zaden in de peper ( zaden kan je behouden als je het heel pikant wilt) en gooi hem samen in de blender met de cashewnoten ( die je op voorhand 3 uur geweekt hebt) , azijn , sjalot , lookpoeder , komkommer , citroensap, zout en peper.
  4. Blend alles tot een smeuige saus , voeg als nodig wat extra water bij.
  5. Doe de lentui bij het mengsel en het is klaar voor gebruik.
  6. Snij de portobello in schijfjes leg ze op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie, soyasaus , balsamicoazijn en zwarte pepr. Hussel ze goed door elkaar in het mengsel.
  7. Gril de paddestoerlen op een middelmatig vuur in een grilpan , zo'n 4 minuten per kant.
  8. Lej je taco's enkele minuten in de pan en vul ze dan met de rode kool , koriander , avocado en paddenstoelenmengsel en besprenkel ze met de jalapenosaus.
Deel dit Recept

Geef een reactie