Provencaalse papillot met zalm

Papillotjes zijn ideaal om vis te garen op de barbecue, zoals deze Provençaals getinte papillot met zalm.

Provencaalse papillot met zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Provencaalse papillot met zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Leg 4 vellen aluminiumfolie open.
  2. Verdeel hierover de groenten met daarop de vis.
  3. Kruid met tijm, oregano, peper en zout naar smaak.
  4. Giet er een scheutje wijn over.
  5. Vouw het bakpapier dicht en leg 30 minuten op de barbecue.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie