Provençaalse-spicy-tomatensaus saus met gehaktballetjes

provencaalse-spicy-tomatensaus-saus-met-gehaktballetjes

Provençaalse-spicy-tomatensaus saus met gehaktballetjes
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Provençaalse-spicy-tomatensaus saus met gehaktballetjes
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2personen 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
2personen 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. gehakt bereiden met de verse tuinkruiden, look en sjalot en een eigeel
  2. alles mengen en kleine balletjes draaien ( paneermeel is optioneel)
  3. hoe kleiner de ballen hoe korter de gaartijd
  4. in een taartvorm, of schaaltje die past in je airfryer de ballen schikken, kan ook in ovenschaal in de oven, of in de kookpot!
  5. tomaten en vruchtvlees in kleine stukjes er rond leggen die gekruid zijn met peper en zout, en de puntpaprika in stukjes en ook verse tuinkruiden bij leggen , eventueel een potje toatenpuree, en evenveel water ( als potje), en een paar druppels tabasco erover voor de spicy touch, zo bekom je een heerlijke rijke tomatensaus
  6. 30 min 180°, of ( 40 min in de kookpot mooi laten pruttelen op een laag vuur, zodat je saus niet aanbrandt, deksel erop )
  7. smakelijk!
Deel dit Recept

Geef een reactie