Quiche met zeevruchten , zalm en chorizo

Deze overheerlijke quiche hebben we glutenvrij gemaakt met een spaanse touch!

Quiche met zeevruchten , zalm en chorizo
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Quiche met zeevruchten , zalm en chorizo
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 45minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Rol je glutenvrij deeg uit in een taartvorm , prik met je vork gaatjes en bestrooi de bodem met glutenvrij paneermeel.
  2. Laat de zeevruchtenmix uitlekken op wat keukenrol en verspreid deze op de taartbodem.
  3. Verwijder het vel van de warmgerookte zalm en scheur hem in groffe stukken en verspreid het over je quiche.
  4. Snij de chorizo in kleine blokjes en bak hem zonder boter of olijfolie in een pan krokant.
  5. Laat deze uitlekken op wat keukenpapier en voeg hem bij de quiche.
  6. Verwarm je oven voor op 180 graden.
  7. Mix in een mengkom je eieren samen met de boursin cuisine ( dit doe je het gemakkelijkst met een handmixer) en kruid af met peper , zout en tijm.
  8. Giet het mengsel over de quiche en plaats deze voor 30 minuten in de oven.
  9. Bedek de quiche dan met zilverpapier en plaats hem weer nog een 15 tal minuten in de oven.
  10. Smakelijk!
  11. Tip heerlijk met een fris slaatje erbij
Deel dit Recept

Geef een reactie