Quinoa ontbijt met pruim

Wist je dat quinoa echt super veelzijdig is?

Quinoa ontbijt met pruim
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Quinoa ontbijt met pruim
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2personen 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Spoel de quinoa in een fijn vergiet af met koud water (anders smaakt -ie een beetje bitter) en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verwarm een droge koekenpan en bak de pecannoten kort aan. Laat afkoelen op een keukenpapiertje.
  3. Snijd ondertussen de pruimen in stukjes.
  4. Giet de quinoa af en spoel af met koud water (je eet ‘m koud, maar lauwwarm kan ook).
  5. Meng met de kaneel en de honing. Roer goed door elkaar.
  6. Verkruimel de pecannoten eroverheen en meng vervolgens de rozijnen en de pruimen erdoor.
Notities

Recept door skinny six

Deel dit Recept

Geef een reactie