Quinoasalade met komkommer, mango en munt

Perfecte salade voor bij een picknick of een BBQ

Quinoasalade met komkommer, mango en munt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Quinoasalade met komkommer, mango en munt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
2porties 15minuten 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Spoel de quinoa af in een vergiet, doe deze met400 ml water in een pan en breng het aan de kook.
  2. Kook 10 minuten en laat daarna 10 minuten staan met het deksel op de pan. Laat de quinoa vervolgens afkoelen.
  3. Snijd de mango en de halve komkommer in kleine blokjes en meng deze door de afgekoelde quinoa.
  4. Knip de muntblaadjes in kleine stukjes en roer ze erdoor, net als het citroensap, de olijfolie en een beetje zout en peper.
Deel dit Recept

Geef een reactie