Rabarberchutney

Laten we het maar op houden dat het gewoon een lekker sausje is bij je vlees.

Rabarberchutney
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Rabarberchutney
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1portie 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
1portie 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: portie
Ingrediënten
Porties: portie
Instructies
  1. Verhit de olie in een kleine pan op middelhoog vuur.
  2. Voeg de fijngesnipperde ui toe en bak, al roerend, tot ze glazig is, ongeveer 3 minuten.
  3. Voeg rabarber, rozijnen, bruine suiker, azijn, gember en de peper toe, en breng aan de kook.
  4. Zet het vuur nu lager en laat een tiental minuten sudderen, tot de rabarber gaar is en uit mekaar valt.
  5. Het moet er een beetje compote-achtig uitzien.
  6. De gesteriliseerde potten tot 1 cm onder de rand met chutney vullen en vervolgens luchtdicht sluiten.
  7. Je kan de potten nu een aantal weken bewaren. Wil je de chutney gebruiken, moet je hem gewoon een beetje opwarmen in een steelpannetje.
Notities

Dit recept werd gedeeld door https://onaponakookt.wordpress.com/

Deel dit Recept

Geef een reactie