Rawfood Brownie met Mango & kokosvlokken

Heerlijk gezonde brownie met een topping van mango en kokosvlokken.

Rawfood Brownie met Mango & kokosvlokken
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Rawfood Brownie met Mango & kokosvlokken
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Passieve Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Meng alle ingrediënten tot een dikke pasta met een keukenmachine.
  2. Verdeel het deeg in een cakeblik, druk het mengsel aan en plaats het in de koelkast ten minste 20 minuten.
  3. Mix alle ingrediënten met de mangotopping, met uitzondering van de kokosvlokken.
  4. Snijd de brownie in stukken, garneer met de mangotopping en strooi de kokosvlokken over de brownie
  5. Serveer de brownie en geniet!
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie