Rode bietenrisotto

Risotto in je Airfryer maken die niet aanbrandt!

Rode bietenrisotto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Rode bietenrisotto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de rode biet, knoflook en sjalot in kleine blokjes. Zet de bakplaat in je Airfryer en maak deze goed heet, in 3 minuten op 200 graden.
  2. Doe de olie op de bakplaat en bak de rijst met de sjalot, knoflook, rode biet in 5 minuten op 200 graden aan. Je hoeft niet continu te roeren omdat de rijst niet kan aanbranden.
  3. Blus af met de witte wijn en een beetje bouillon en roer er een beetje door. Zorg dat de rijst net onder het vocht staat.
  4. Verwarm dit in je Airfryer, 6 minuten op 190 graden. Maak de Airfryer open en vul weer aan met bouillon en verwarm weer 6 minuten op 190 graden. Herhaal dit tot de bouillon op is en de risotto begint te binden.
  5. Wanneer de risotto te dik is, mag je hem afslappen met een beetje water. Haal nu de bakplaat uit je Airfryer en zet de frituurmand er terug in.
  6. Leg de serranoham in de frituurmand en zet er het snackcoveraccessoire overheen. Droog de ham mooi krokant, in 8 minuten op 200 graden. Serveer de ham op de risotto en decoreer met de verse tijm en Parmezaanse kaas.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie