Rode snapper met tomaten , olijven en ui

Zomerse kleuren en smaken in 1 pan

Rode snapper met tomaten , olijven en ui
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Rode snapper met tomaten , olijven en ui
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verhit de olijfolie en bak voor 2 minuten de ui erin .
  2. leg de snapper erin met de huid naar boven en bak deze voor een 2tal minuten , draai hem om en bak op vel nog eens 2 minuten.
  3. Voeg de wijn , tomaten , olijven, peterselie en chili in de pan met de vis en breng op smaak met zout.
  4. breng de saus aan de kook en laat dan op een klein vuur koken voor zo'n 15 minuten.
  5. Garneer met nog wat peterselie
Deel dit Recept

Geef een reactie