Romige walnoot risotto met asperges en ei

Een culinair recept uit de AF

Romige walnoot risotto met asperges en ei
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Romige walnoot risotto met asperges en ei
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de walnoot, ui en paddenstoelen fijn , hou 4 walnoten apart voor de decoratie.
  2. Verwarm de Airfryer voor met de Bakplaat in de #Airfryer 4 min 200graden
  3. Doe 1 lepel olijfolie op de bakplaat en bak de ui, paddenstoelen en walnoten zachtjes aan 5.min 200 graden
  4. Voeg de risottorijst toe en 1/3 van de wijn en 1/3 van de bouillon.
  5. Bak dit 6min 190graden.
  6. Roer door en voeg weer wat wijn en bouillon toe en roer door en bak weer 6min 190gr.
  7. Ga zo door tot de risotto mooi romig is.
  8. Mocht de bouillon op zijn mag je wat water toevoegen om te verdunnen.
  9. Wanneer de risotto bijna klaar is tik je de eieren in de muffincupjes en snij de asperges door de midden en spoel deze af met water.
  10. Leg deze op het grillrekje en bereid deze mee in 8 min 170 graden.
  11. Maak van de risotto ringen op een bord en leg daar de asperges op en daarop het zachte ei.
  12. Garneer af met vers gemalen peper, de walnoot en wat kruiden naar keuze.
Deel dit Recept

Geef een reactie