Romige zalmsouflé

Een simpel snel klaar gerechtje,  lekker romig en heerlijk fris met een vleugje citroen.

Romige zalmsouflé
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Romige zalmsouflé
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 10minuten 35minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
35minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Haal eerst de 4 bladerdeegplakjes uit de diepvries en laat deze ontdooien.
  2. Maak nu de zalmvulling door de zalm, eieren, room, creme faiche, dille, geraspte schil van een citroen en peper en zout fijn te malen in de blender
  3. Maak nu de rode Paprika zeer fijn.
  4. Smeer een vuurvaste vorm in met wat olie en leg daar de ontdooide bladerdeegplakjes in.
  5. Giet de vulling in de schaal en zet deze in je Airfryer indien mogelijk op je Grillpan.
  6. Bak de souffle op 160 graden 30 a 35 minuten.
Deel dit Recept

Geef een reactie