Rozemarijnsteak met rucola

Een lekker slaatje hierbij, meer hoeft dat niet te zijn een zalige snelle lunch!

Rozemarijnsteak met rucola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Rozemarijnsteak met rucola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4pers 10minuten 15minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
4pers 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 25minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Maak de groenten schoon. Halveer de kerstomaten. snij de paprika in reepjes, de radijsjes in plakjes, de lenteui in ringen.
  2. Spoel en droog de rozemarijn. rist de naalden van de takjes af en hak ze fijn. meng ze met de grof gemalen peper, een flinke snuif zout en 3 el olijfolie. Wrijf er de steaks mee in. Dek af en laat 20 minuten rusten.
  3. Roer een dressing van 2 el wijnazijn, 4 el olijfolie, peper en zout. Verdeel de groenten over de borden en besprenkel ze met de dressing.
  4. Gril de steaks naar smaak, in een hete pan zonder vetstof. Wikkel ze in aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten.
  5. Snij het vlees in plakken en verdeel het over de borden. Werk af met parmezaanschilfers en eventueel een plukje groen.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie