Salade met framboosdressing en gebakken brie

Een vrij simpele salade met maar een paar ingrediënten maar de framboosdressing zorgt voor een heerlijke zoetzure smaakexplosie.

Salade met framboosdressing en gebakken brie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Salade met framboosdressing en gebakken brie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 20minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
2porties 20minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Zo maak je de framboosdressing
  2. doe de frambozen in een steelpannetje met een paar eetlepels water.
  3. Breng aan de kook op laag vuur en laat 3 minuten zachtjes koken zodat het water wat inkookt en de frambozen papperig worden.
  4. Hang een zeef boven een kom en kieper de frambozen hierin. Plet nu de frambozen met een lepel en duw ze door de zeef.
  5. Voeg de olie en het azijn toe en mix tot een dressing.
  6. Breng op smaak met tijm, zout en peper.
  7. Maak nu de salade.
  8. Rooster de pecannoten in een droge koekenpan.
  9. Snijd de brie in plakjes en bak deze elk een paar seconden per kant in een koekenpan zodat ze net een beetje beginnen te smelten maar niet helemaal uit elkaar vallen.
  10. Was de lollo rossa sla en snijd in lange grove repen.
  11. Meng een paar eetlepels van de framboosdressing door de sla.
  12. Verdeel de sla over de borden en leg er wat gebakken brie en pecannoten bovenop.
Deel dit Recept

Geef een reactie