Scallopine Perugina

Iedereen kent wel de scallopine / kalfslapjes  ‘alla Milanese’, maar deze variatie doen de italiaanse harten sneller slaan .

Scallopine Perugina
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Scallopine Perugina
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Hak de eerste 7 ingrediënten in kleine stukjes, mag in de hakmolen of de keukenmachine.
  2. Verhit de olie in een grote bakpan, bruin het vlees aan beide kanten.
  3. Draai het vuur wat lager en druppel het citroensap over het vlees, voeg zout en royaal peper toe. Bak het vlees door tot het gaar is.
  4. Haal het vlees uit de pan en leg op een voorverwarmde schotel, bedek met aluminiumfolie en houdt het vlees warm.
  5. Schep nu het hakmengsel in de pan en bak alles ongeveer 3 minuten, keer het enkele malen om.
  6. Schep op elk lapje een lepel van het mengsel. Kook een paar lepels heet water in de lege pan onder voortdurend roeren, schraap daarbij de aangebakken resten van de bodem en giet over de scaloppine.
  7. Heerlijk met een frisse salade erbij
Deel dit Recept

Geef een reactie