Scampirolletjes

Scampirolletjes, heerlijk bij de aperitief als borrelhapje! een gezond comfortje maar dat is de aperitief ook al!

Scampirolletjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Scampirolletjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
8porties 10minuten 10m
Porties Prep Tijd
8porties 10minuten
Kook Tijd
10m
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Leg de plakjes bladerdeeg (liefst vierkante blaadjes bladerdeeg van 10 op 10 cm) op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Snij het bladerdeeg en de plakjes kaas in lange reepjes van 3 cm breed.
  4. Versnijd de lente-ui in julienne van 8 cm lang.
  5. Beleg de reepjes bladerdeeg met reepjes lente-ui en een scampi. Kruid met peper en zout. Rol op en druk het uiteinde van de bladerdeeg goed aan.
  6. Leg de scampirolletjes op een bakplaat, bedekt met een siliconenmatje of bakpapier. Wrijf de rolletjes in met het ei en strooi er sesam- en maanzaadjes over.
  7. Laat in de oven 10 minuten goudbruin bakken.
Deel dit Recept

Geef een reactie