Slasoep met spiesjes

Lekker!!!!

Slasoep met spiesjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Slasoep met spiesjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Pel de uien en hak ze grof. Pel de knoflook en pers ’m. Maak de blaadjes sla los, verwijder de dikke nerf en spoel ze.
  2. Smelt wat boter in een soeppan. Stoof er de ui en knoflook in glazig. Voeg de sla (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking) en het kruidentuiltje toe. Laat 3 minuten meestoven. Overgiet met de bouillon. Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat de soep 15 minuten sudderen.
  3. Bak intussen in een pan de soepballetjes goudbruin in wat boter. Rol kleine balletjes van de kruidenkaas.
  4. Haal het kruidentuiltje uit de soep en mix de soep glad. Kruid met peper en zout. Hou warm.
  5. Prik de gehaktballetjes, afgewisseld met de kaasballetjes, op 8 spiesjes. Snipper de apart gehouden blaadjes sla fijn. Serveer de soep in kommetjes en werk af met slasnippers en 2 spiesjes.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie