Spaanse aardappelsalade

Deze aardappelsalade ook wel patatas bravas komt recht uit het zonnige Spanje.

Spaanse aardappelsalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Spaanse aardappelsalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Was de aardappels en pof deze in je Airfryer 30 minuten op 150 graden.
  2. Maak tussendoor de ui en de knoflook schoon en snij deze met de peper, ui en de lente ui fijn.
  3. Als de aardappels gaar zijn snij ze dan door de midden en laat ze een beetje afkoelen.
  4. Snij dan de aardappels in grove stukken en doe deze met de ui, lente ui, knoflook, olijven, zongedroogde tomaten, mayonaise en olijfolie in een kom en meng deze tot een salade.
  5. Breng deze op smaak met peper en zout uit de molen en bestrooi deze met peterselie.
  6. Heerlijk met een barbecue of een stuk vlees.
  7. Ik laat de salade altijd 1 uur trekken in de koeling
Notities

Dit recept werd ons gedeeld door https://www.facebook.com/ThePhilipsChef/?fref=ts

Deel dit Recept

Geef een reactie