Spareribs met gegrild abrikozenspiesje

voorzie genoeg servetten, want hier lik je je vingers van af!

Spareribs met gegrild abrikozenspiesje
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Spareribs met gegrild abrikozenspiesje
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Kruid de spareribs met peper en zout. Besprenkel ze met olijfolie en gril ze in ± 25 minuten aan beide kanten goudbruin op de barbecue.
  2. Halveer de slaharten. Omwikkel elke helft met een plakje spek.
  3. Halveer de abrikozen en verwijder de pit. Leg op elke abrikooshelft een blaadje salie en omwikkel met een plakje ontbijtspek. Prik ze per 3 op een spiesje.
  4. Klop het citroensap los met de honing en de mosterd, en voeg 4 eetlepels olijfolie toe. Kruid met peper en zout. Bestrijk de spiesjes en de slahartjes met de marinade. Gril ze in 8 à 10 minuten mee goudbruin op de grill.
  5. Snij de spareribs in stukken en serveer met de gegrilde sla en een abrikozenspiesje.
Notities

bron libelle lekker

Deel dit Recept

Geef een reactie