Spiegelei met gestoofde zurkel en handgepelde garnalen

Een spiegelei is hetzelfde als een eitje ‘sunny side up’, supersimpel en heel lekker met zurkel en nog veel andere groentjes erbij!

Spiegelei met gestoofde zurkel en handgepelde garnalen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Spiegelei met gestoofde zurkel en handgepelde garnalen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 20minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4pers 20minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Pel de garnalen.
  2. Snij de postelein, spinazie en zurkel fijn. Meng onder elkaar.
  3. Stoof de gesneden groenten aan in een pan met een klontje boter. Kruid met peper en zout.
  4. Snij de bieslook fijn en meng het onder de room.
  5. Doe de eitjes per twee in een tasje. Smelt een klontje boter in de pan. Voeg de eitjes toe en bak ze tot een spiegelei. Doorprik de blaasjes en kruid met peper en zout.
  6. Leg de gestoofde groenten en eitje op het bord. Werk af met garnalen en zure room.
Notities

bron gezonder leven

Deel dit Recept

Geef een reactie