Stoofpot van everzwijn en wintergroenten

Dit is comfortfood met de grote C

Stoofpot van everzwijn en wintergroenten
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Stoofpot van everzwijn en wintergroenten
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 75minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
75minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kuis de spruitjes. Schil de raapjes en snij ze in grote stukken. Schil de wortel en snij ze in dikke reepjes. Kook de groentjes net gaar in gezouten water. Giet ze af en hou ze aan de kant.
  2. Stoof in een ketel de ui en look aan in boter. Voeg het everzwijn toe en bak het kort aan.
  3. Voeg de rode wijn toe en laat het even koken op een zacht vuur.
  4. Voeg de fond toe. Voeg de tijm en laurier toe. Voeg de veenbessenconfituur toe.
  5. Snij de peperkoek in stukjes en voeg ze toe. Besmeer de boterham met mosterd en leg die bovenop de stoverij.
  6. Laat het geheel een uurtje rustig sudderen. Voeg de groenten toe en laat ze nog even kort verder garen.
  7. Kruid het af met peper en zout. Heerlijk met gebakken schijfjes zoete aardappel.
Deel dit Recept

Geef een reactie