Tabbouleh met aardbeien

Een tabbouleh smaakt altijd in de zomer en zeker met de frisse smaak van aardbeien erbij. Lekker ook bij een bbq!

Tabbouleh met aardbeien
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tabbouleh met aardbeien
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook de bulgur af volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking . Als hij klaar is , drizzel er wat olijfolie over en laat afkoelen.
  2. Snij de lentui in ringen , de komkommer in blokjes , halveer de aardbeien en doe ze in een grote kom.
  3. Mix de afgekoelde bulgur met de zeste en sap van de limoen , gehakte basilicum , olijfolie , rode wijnazijn ,peper , zout en optioneel de verbrokkelde feta.
  4. mix daar dan de groenten en aardbeien bij.
  5. Heel lekker ook als salade bij een bbq !
Deel dit Recept

Geef een reactie