Tajine met lamsschouder en paprika’s

Heerlijk tajine die je doet watertanden.

Tajine met lamsschouder en paprika’s
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tajine met lamsschouder en paprika’s
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 60minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
60minuten
Instructies
  1. Laat de tajine met wat olijfolie op een matig vuur opwarmen
  2. Schil en snij de uien in halve ringen en doe ze in de tajine, laat ze glazig worden in de olijfolie.
  3. Kleur de sneden lamsschouder en leg ze boven op de uien.
  4. Schil de paprika's en snij ze in repen. Leg die ook in de tajine.
  5. Pel de teentjes look en hak ze fijn, voeg deze ook toe aan de rest van de ingrediënten.
  6. Kruid alles met peper, zout, komijn, gember, kurkuma, cayennepeper (kruiden naar eigen smaak).
  7. Voeg het blik gepelde tomaten toe.
  8. Verlaag het vuur en laat de tajine met het deksel op gedurende een uurtje sudderen.
Deel dit Recept

Geef een reactie