Thai kippen gehaktballen

Breng Thailand in je huis en op je bord

Thai kippen gehaktballen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Thai kippen gehaktballen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4 porties 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4 porties 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Mix in een grote kom het kippengehakt met het paneermeel , water , groene currypasta , gember , 2 lenteui en breng op smaak met zout. Maak dan van het mengsel gehaktballen te grootte van een golfbal.
  2. Warm de kokosolie op en bak hierin de gehaktballen tot ze goudbruin zien en leg ze even opzij.
  3. Doe een kl kokosolie in een pot en bak hier in voor 1 min de currypasta en look.
  4. Breng de courgette blokjes en sugarsnaps in de pot en bak deze voor een 4tal minuten.
  5. Giet de kokosmelk en kippenbouillon erbij samen met de sesamolie en de vissaus en breng aan de kook.
  6. Als de saus kookt doe de gehaktballen er weer wij en kook voor 10 minuten.
  7. Doe er het limoensap bij en kruide eventueel bij met zout . Garneer met de koriander en pindanoten.
Deel dit Recept

Geef een reactie