Thaise viskoekjes

Deze koekjes zijn super gezond!!

Thaise viskoekjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Thaise viskoekjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 20minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
2porties 20minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Dep de vis iets droog met een keukenpapiertje.
  2. Doe de vis in de kom van je keukenmachine. Maal het even kort.
  3. Voeg nu de knoflook, de peterselie, het eiwit, de vissaus en de Lime Pepper toe en meng het nogmaals door elkaar.
  4. Het moet een egale pasta zijn.
  5. Een beetje structuur is niet erg, als het maar een geheel is.
  6. Hak de lente ui fijn.
  7. Voeg dit bij het vismengsel.
  8. Roer het kokosmeel door de vispasta. Is het mengsel nog te nat, voeg dan wat extra kokosmeel toe.
  9. Vorm met natte handen kleine koekjes van het vismengsel.
  10. Bak de Thaise viskoekjes in een paar minuten goudbruin in wat olijfolie.
Notities

Recept door Sarah Hendriken

Deel dit Recept

Geef een reactie