Thaise zeebaars in een papillot

Het is barbecue, maar het is licht, en het doet je nu al van vakantie dromen.

Thaise zeebaars in een papillot
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Thaise zeebaars in een papillot
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Doe wat olijfolie in een aluminiumschotel, of op aluminiumpapier. Leg er de zeebaarsfilet op.
  2. Stoom of kook de gehalveerde krieltjes net niet al dente en voeg ze toe.
  3. Voeg de sugarsnaps, de kleine groene asperges en baby maïs toe.
  4. Meng 3 el chilli puree met 3 el olijfolie, 3 el kokosroom en een half glas witte wijn, en Thaise curry-puree en giet dat over de vis en de groentjes.
  5. Voeg de versnipperde koriander toe
  6. Sluit de papillot en plaats zeven minuten in een barbecue van 200 graden.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie