Thaise zoete aardappelsalade

Zo simpel deze salade met volle thaise smaak erin

Thaise zoete aardappelsalade
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Thaise zoete aardappelsalade
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
2porties 10minuten 15minuten 1uur
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 1uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. ook de zoete aardapel voor zo'n 12 minuten zacht , doe de laatste 2 min de groene bonen erbij.
  2. Giet af onder koud water , laat uitlekken en voeg de rode prapika erbij.
  3. Mix de kokosmelk , pindakaas , rode curry , yaconsiroop en zout goed onder elkaar. Als je de saus niet mooi glad krijgt kan je deze eventueel een beetje opwarmen en weer laten afkoelen.
  4. Giet de saus over de aardapelmix en meng onder elkaar. Garneer dan alles met de lenteui , basilicumblaadjes en geroosterde pinda's.
  5. Laat deze salade een uur rusten , de saus wordt dan iets dikker en goed opgenomen door de aardappelen.
Deel dit Recept

Geef een reactie