Toffe Brownies met Amandelen en grof zeezout

Een zalige gezonde zonde!

Toffe Brownies met Amandelen en grof zeezout
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Toffe Brownies met Amandelen en grof zeezout
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
24porties 45minuten
Porties Prep Tijd
24porties 45minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven tot 180°C en vet een grote bakplaat in, maar plaats deze nog niet in de oven. Vervolgens neem je een middelgrote pan waar je de boter in laat smelten op een zacht vuurtje. Voeg de suiker toe, roer tot het goedje blinkt en haal het dan van het vuur. Let op: laat het niet koken!
  2. Eenmaal van het vuur, doe je de cacao, bakpoeder, zeezout en vanille extract erbij. Je roert eens goed en dan komen de eieren erin. Roer nu tot alles smeuïg is en voeg dan de bloem, chocolade stukjes en 1 kopje toffee toe.
  3. Giet het beslag in de ingevette bakplaat. Besprenkel gelijkmatig de overgebleven toffee en amandelen over het brownie beslag ( en wat extra zeezout als je dit wil). Laat het beslag 30 minuten in de oven of controleer de gaarheid met een prikker.
  4. Als ze klaar zijn, haal je ze uit de oven, laat je het afkoelen en verdeel je het beslag in gelijke vierkantjes. Smullen maar!
Notities

bron internet en aangepast

Deel dit Recept

Geef een reactie