Tomaten gevuld met mexicaans stoofvlees en rijst

tomaat farci met een mexicaanse twist

Tomaten gevuld met mexicaans stoofvlees en rijst
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tomaten gevuld met mexicaans stoofvlees en rijst
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Was de tomaten , ondoe hun van een hoedje en hol ze uit.
  2. Besprenkel ze met olijfolie , peper en zout.
  3. Kook ondertussen de volkorenrijst.
  4. Meng de rijst met het mexicaansstoofvlees ( waarvan je het recept verder op deze site kan weer vinden)
  5. Vul de tomaten met het mexicaanse mengsel
  6. Zet ze in een mandje in de airfryer voor 10 min op 180 graden.
  7. Warm ondertussen de rest van het mexicaans mengsel op en serveer het samen met de gevulde tomaten op.
  8. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie