Probeer deze gevulde tomaten uit de oven eens , zo lekker
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4pers | 15minuten | 25min |
Porties | Prep Tijd |
4pers | 15minuten |
Kook Tijd |
25min |
- 8 grote vleestomaat
- 600 g bladspinazie
- 2 eieren
- 4 el kaas verse
- 1 el knoflookolie
- nootmuskaat
- peper
- zout
Ingrediënten
Porties: pers
|
- Spoel de tomaten. Snij het kapje eraf. Lepel er zoveel mogelijk vruchtvlees uit. Laat ze, omgekeerd, uitlekken.
- Spoel de spinazieblaadjes. Laat ze slinken in het aanhangende water. Kruid ze met noodmuskaat, peper en zout. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. Hak ze grof.
- Klop de eieren los met peper en zout. Vermeng de kaas en de spinazie. Schep in de tomaten. Zet de kapjes weer op de tomaten.
- Schik de tomaten naast elkaar in een lichtjes ingevette ovenschaal. Besprenkel ze met de knoflookolie. Zet 25 minuten in de oven op 200 °C
- Serveer er voor de kids en manlief eventueel puree of natuur aaardappels bij
bron libelle