Tomaten gevuld met spinazie

Probeer deze gevulde tomaten  uit de oven eens , zo lekker

Tomaten gevuld met spinazie
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tomaten gevuld met spinazie
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15minuten 25min
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd
25min
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Spoel de tomaten. Snij het kapje eraf. Lepel er zoveel mogelijk vruchtvlees uit. Laat ze, omgekeerd, uitlekken.
  2. Spoel de spinazieblaadjes. Laat ze slinken in het aanhangende water. Kruid ze met noodmuskaat, peper en zout. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. Hak ze grof.
  3. Klop de eieren los met peper en zout. Vermeng de kaas en de spinazie. Schep in de tomaten. Zet de kapjes weer op de tomaten.
  4. Schik de tomaten naast elkaar in een lichtjes ingevette ovenschaal. Besprenkel ze met de knoflookolie. Zet 25 minuten in de oven op 200 °C
  5. Serveer er voor de kids en manlief eventueel puree of natuur aaardappels bij
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie