Tomatenbouillabaisse met basilicumrouille

Maak een grote pot want ze gaan je vragen bij te scheppen!

Tomatenbouillabaisse met basilicumrouille
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tomatenbouillabaisse met basilicumrouille
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Maak de basilicumrouille. doe alle ingrediënten in een blender en mix goed fijn.
  2. Maak de venkel schoon, snij ‘m in reepjes. Pel en snipper de knoflook. Verhit wat olijfolie in een ruime stoofpot en laat er de tomaten en de venkel 10 minuten in stoven, tot de velletjes van de tomaat beginnen te barsten. Voeg de knoflook toe en stoof glazig. Giet de wijn erbij en laat de vloeistof verdampen. Overgiet met de visfond en 1 liter water en breng aan de kook.
  3. doe de schelpen in de pan en laat onder deksel ongeveer 3 minuten koken, tot alle schelpen open zijn.
  4. werk de bouillabaisse af met gehakte peterselie en serveer met de basilicumrouille en stokbrood.
Deel dit Recept

Geef een reactie