Tortillasoep

Deze welbekende soep maken we deze keer eens vegetarisch maar kan dus ook met stukjes kip erin

Tortillasoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tortillasoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en leg de wraps er voor een paar minuten in. Laat de wraps lekker knapperig en bruinig worden.
  2. Doe als eerste een scheutje olie in depot, verhit dit, en voeg de maïs toe. Bak dit een paar minuutjes tot het lekker zoet begint te ruiken.
  3. Voeg de fijngesneden knoflook, chilipoeder en komijn toe. Bak nog eventjes kort mee.
  4. Voeg de groentebouillon, tomaten en bonen toe en breng de soep aan de kook.
  5. Als de soep wat dikker begint te worden, voeg je de in stukjes gebroken tortilla’s toe en laat je deze zachtjes meekoken.
  6. Voeg nu ook wat limoensap toe en proef tussendoor of je de soep pittig genoeg vindt.
  7. Wanneer de soep lekker stevig is geworden en de tortilla’s zacht zijn, serveer je de soep met plakjes avocado, jalapeño, een schijfje limoen en nog wat overgebleven stukjes tortilla.
Deel dit Recept

Geef een reactie